Nattlampa med enhörningsmotiv i 3D-stil för moderiktiga tjejer i hemmet
3D Unicorn nattlampa för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

3D Unicorn nattlampa för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Skapa en optisk visuell effekt med denna nattlampa i 3D-stil med enhörningsmotiv. Lampans mjuka ljus ger lugn och komfort. En enkel USB-kontakt är allt du behöver för att ansluta den. Den kommer garanterat att glädja barnen i juletid. Enhörningen avbildas i en elegant, majestätisk pose, med sitt spetsiga horn och stora, utbredda vingar.
Matériau

Plastique

Puissance

0-5W

Alimentation

USB

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

3D Unicorn nattlampa för flickor

Enhörningsmönstrat nattljus i 3D-stil för flickor är en magisk och förtrollande produkt som kommer att ge en touch av förtrollning till din lilla prinsessas sovrum. Nattlampan är noggrant utformad för att skapa en mjuk och rogivande atmosfär, perfekt för att ge ditt barn en god natts sömn.

Enhörningsmönstret i 3D-stil ger intrycket av att enhörningen kommer ut från väggen, vilket skapar en slående och fängslande visuell effekt. De omsorgsfulla detaljerna på enhörningen ger en extra dimension till detta redan bedårande nattljus.

3D Led Unicorn lampa för barn

Den härnattlampan med enhörning för flickor är bedårande och mjuk och ger dig en behaglig och lugn sömn. En fantastisk julklapp till alla tjejer som älskar enhörningar.

Nattlampa med enhörningsmönster i 3D-stil för flickor är en bedårande och praktisk produkt som kommer att glädja små flickor med en passion för enhörningar.

Den här nattlampan är utformad för att ge ett mjukt, lugnande ljus i ditt barns sovrum, vilket skapar en varm och behaglig atmosfär.

Nattlampa med enhörningsmotiv i 3D-stil för moderiktiga tjejer i hemmet

Gåvor till flickor

Den enhörningsformade nattlampan för flickor skapar en fantastisk optisk illusion med en verklighetstrogen enhörning. Den kommer att glädja alla små flickor och skapa en mjuk stämning i deras sovrum.

Den här nattlampans 3D-design är särskilt anmärkningsvärd, eftersom den ger intrycket av att enhörningen kommer ut ur väggen. Detaljerna är noggrant utformade, med ljusa, livfulla färger som fångar ögat.