Nattlampa med 3D-kaninmönster för moderiktiga tjejer
3D kanin nattlampa för flickor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

3D kanin nattlampa för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

De vackra 3D-kaninerna på denna stämningsfulla nattlampa för flickor är verkligen mycket realistiska. Illusionen är perfekt när nattlampan tänds med USB-kontakten. Det skapar en lugn, ljus atmosfär i t.ex. ett flickas sovrum. Det är en utmärkt present till jul och nyår.
Matériau

Plastique

Puissance

0-5W

Alimentation

USB

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

3D kanin nattlampa för flickor

Den 3D-liknande nattlampan med kaninmönster för flickor är det perfekta tillbehöret för att skapa en lugnande, magisk atmosfär i din lilla prinsessas sovrum. Nattlampan är noggrant utformad för att likna en bedårande kanin i relief, vilket gör att den ser ut som om den kommer direkt från en saga.

Oavsett om nattlampan står på ett nattduksbord, en hylla eller hänger på väggen kommer den garanterat att bli ett blickfång som fångar allas uppmärksamhet. Dessutom finns den i en mängd olika ljusa och glada färger, så att ditt barn kan välja den som bäst passar deras personlighet och stil.

3D Led nattlampa

Kaninen på den här flickans 3D-nattlampa är väldigt söt med sitt ansikte och stora öron. Den kommer att få många barn att bli förälskade.

Den 3D-stil kaninmönstrade nattlampan för flickor är en helt bedårande produkt som kommer att glädja små flickor och deras föräldrar.

Den här nattlampan är utformad för att ge ett mjukt, lugnande ljus i ditt barns sovrum, vilket skapar en bekväm och lugnande atmosfär för en lugn natts sömn.

Nattlampa med 3D-kaninmönster för moderiktiga tjejer

Den perfekta presenten till små flickor

Med sin mjuka, specifika belysning kommer denna nattlampa med kaninmönster för flickor att förvandla rummet eller sovrummet den står i. Det gör det också möjligt för din dotter att arbeta bra eller somna lugnt.

Den här nattlampans 3D-design är helt enkelt underbar, med en söt och charmig kanin som nästan ser ut att komma ut från väggen. Detaljerna är noggrant utformade, med långa mjuka öron, en rosa näsa och ljusa ögon som ger liv åt detta lilla djur.

Den här nattlampan är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och tålig mot stötar och repor.