Nattlampa med 3D Manège-design för en moderiktig tjej i hemmet
3D-nattlampa med karusell för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

3D-nattlampa med karusell för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

En vacker 3D-karusell på denna stämningsfulla nattlampa för flickor, illusionen är perfekt när nattlampan är påslagen tack vare USB-kontakten. För en mjuk, lysande atmosfär i t.ex. sovrummet eller vardagsrummet. En fin julklapp. Nattlampan är enkel att använda, anslut den bara till ett vanligt eluttag så tänds den automatiskt.
Matériau

Plastique

Puissance

0-5W

Alimentation

USB

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

3D-nattlampa med karusell för flickor

Nattlampan med Manège-mönster i 3D-stil för flickor är en magisk och förtrollande produkt som ger en touch av förtrollning till din lilla prinsessas sovrum. Nattlampan är designad med en unik karuselldesign som skapar en lekfull och drömsk atmosfär.

Din lilla flicka kommer att bli förbluffad av detta fängslande visuella skådespel som stimulerar hennes fantasi och kreativitet. Så du kan slå på eller av den med en enda gest, utan att behöva leta efter en komplicerad knapp.

Antik karusell 3D nattlampa

Karusellen på denna flickas 3D-nattlampa ser ut som om den är äkta. Det ger en härlig atmosfär i ett sovrum eller på kontoret. Du kan nästan se den snurra.

Nattlampan i 3D-stil med Manège-mönster för flickor är en unik och charmig produkt som kommer att ge en touch av magi till din lilla prinsessas sovrum.

Nattlampan har en tredimensionell design som föreställer en sagolik karusell med färgglada hästar och blinkande ljus.

Nattlampa med 3D Manège-design för en moderiktig tjej i hemmet

Mjukt ljus 3d nattlampa

Den här nattlampan med karusellmönster för flickor har unik belysning och en vacker design som förvandlar inredningen i ditt rum. Nattlampan låter din dotter arbeta eller somna lugnt och fridfullt.

Den här nattlampan är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar, vilket ger den en lång livslängd.

Den har också ett mjukt, lugnande LED-ljus som avger ett varmt, behagligt sken och skapar en lugn och avkopplande atmosfär i ditt barns rum.