Grön spjälsängsöverdel hängande över en vit säng med vita, beige och grå kuddar framför en vit vägg
Upphängd vagga för barn
1011,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Upphängd vagga för barn

1011,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna hängande vagga är perfekt för spädbarn och småbarn. Den är tillverkad av mjukt tyg som andas, vilket gör den bekväm för spädbarn. Den är enkel att montera och ta bort, vilket gör den bekväm för föräldrarna. Den kan dessutom tvättas i maskin, vilket gör den lätt att sköta.
Matériau

Polyester

Type

Porte simple

Forme

Ronde

Entretien

Machine à laver ou à la main

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Upphängd vagga för barn

Den hängande vaggan är ett viktigt tillbehör för att skapa en lugnande och bekväm miljö för ditt lilla barn. Den skapar ett intimt utrymme där ditt barn kan koppla av, leka och sova lugnt och fridfullt. Taket kan också sänkas så att ditt barn kan njuta av naturligt ljus under sina vakna stunder.

Den är också lätt att rengöra, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar. Den hängande vaggan levereras med en mängd avtagbara hängande leksaker för att stimulera ditt barns sensoriska utveckling.

Lugnar och underhåller

Den hängande spjälsängsbrickan är det perfekta sättet att hålla ditt barn nära dig samtidigt som du ger dem sitt eget utrymme. Denna bricka kommer också med möjlighet att hänga en leksak som väcker och underhåller ditt lilla barn. Leksaken kan ackompanjeras av musik som hjälper ditt barn att somna. Spjälsängstoppen har också ett fönster så att du enkelt kan hålla ett öga på ditt barn. Den hängande överdelen är enkel att installera och levereras med allt du behöver.

En magnifik dekoration

Detta hängande babyöverkast är helt enkelt magnifikt! Det är perfekt för din lilla flickas sovrum. Det fungerar även som ett myggnät som ger en touch av elegans och skyddar din bebis från insekter. Det hängande tältet är också perfekt för att dekorera hemmet eller vardagsrummet. Din lilla flicka kommer att känna sig som en prinsessa i sin alldeles egna prinsesssäng!