Prinsessfigur med utbytbara klänningar för flerfärgade flickor
Prinsessfigur med utbytbara klänningar för flickor
511,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Prinsessfigur med utbytbara klänningar för flickor

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Prinsessfiguren med utbytbara klänningar för flickor är en fantastisk leksak som kommer att glädja små flickor i alla åldrar. Med sina magiska klänningar och uttrycksfulla ansikten är dessa dockor den perfekta födelsedags- eller julklappen till din lilla blivande prinsessa.
Hauteur

8cm

Matériau

PVC

Quantité

6 figurines +18 robes

Modèle

Princesse Elsa, Princesse Ariel, Princesses

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessfigur med utbytbara klänningar för flickor

Detta set innehåller 6 figurer inklusive flera utbytbara klänningar, så att ditt barn kan anpassa utseendet på sin favoritprinsessa. Mönstren är varierande och färgglada, allt från åtsittande klänningar prydda med glittrande juveler till fylligare, traditionella kläder. Det finns en klänning för varje tillfälle: en elegant klänning för den kungliga balen eller en mer avslappnad outfit för en familjemiddag.

Tillverkad av hållbara material som uppfyller gällande europeiska standarder för leksaker avsedda för barn.

Varje dag en ny klänning

Princessfigur med utbytbara klänningar är en perfekt leksak för flickor som älskar fantasi och att klä upp sina egna dockor. Den här vackra figuren är 8 cm hög och har fint skulpterade detaljer som gör att hon ser bländande ut.

Lådan innehåller sex söta prinsessor med 12 olika klänningar som du kan byta mellan figurerna. Varje klänning är färgglad och har fina detaljer, som accessoarer och veck.

Lådan innehåller sex söta prinsessor med 12 olika klänningar som du kan byta mellan figurerna

Utöver den enkla underhållning som denna figur erbjuder, hjälper den också ditt barn med sin kreativitet och att utveckla sitt språk genom att berätta historier om sin prinsessas fantasifulla äventyr.

19156-43f617.jpeg

Ett originellt koncept

Prinsessfiguren med utbytbara klänningar för flickor är en fantastisk leksak som är perfekt för små flickor som drömmer om att bli prinsessor.

Klänningarna är lätta att ta av tack vare det geniala systemet på figurens baksida, vilket gör det enkelt för små händer att interagera med den samtidigt som de utvecklar sin finmotorik. Klänningarna är alla tillverkade av mjuka, fina material så att barnen verkligen kan känna sig bekväma när dockan bär sina lyxiga kläder.