Bäddset med kattmotiv till flickas barnsäng. Bra kvalitet och mycket bekväma i hemmet.
Bäddset med kattmotiv för liten flicka
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Bäddset med kattmotiv för liten flicka

1136,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Utnyttja detta bäddset med kattmotiv för en flicksäng för att dekorera ditt barns sovrum! Det levereras med ett högkvalitativt madrassöverdrag och spjälskydd. För ditt barns komfort har vi tillverkat detta bäddset i supermjuka bomullstyger. Din dotter kommer att få en underbar natts sömn.
Färg

Rose

Matériau

Coton

Tranche d'âge

0 à 24 mois

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Bäddset med kattmotiv för liten flicka

Bäddset med kattmönster för spjälsäng är ett perfekt val för att skapa en mjuk och lekfull atmosfär i din lilla prinsessas sovrum. Med sin bedårande design med söta kattmotiv kommer detta set att ge rummet en touch av charm och skoj.

Detta set innehåller allt du behöver för att klä ditt barns spjälsäng i stil och komfort. Det innehåller ett lätt påslakan som andas och ett matchande påslakan som passar perfekt över spjälsängsmadrassen.

Madrassöverdrag för flicksäng

Detta madrasskydd för flickbädd är en viktig del av ditt barns hälsa. Det kan skydda henne från kvalster som kan orsaka en allergisk reaktion.

Bäddset med kattmönster för spjälsäng är ett bedårande och bekvämt bäddset som är perfekt för små flickor.

Detta set innehåller ett påslakan, ett lakan och ett örngott, alla tillverkade av mjuka, högkvalitativa material för att garantera din lilla ängels komfort och säkerhet.

Bäddset med kattmotiv till flickas barnsäng. Bra kvalitet och mycket bekväma i hemmet.
Bäddset med kattmotiv till flickas barnsäng. Bra kvalitet och mycket bekväma i hemmet.

Spjälskydd för flickspjälsäng

Den här flickans spjälskydd är särskilt utformad för rastlösa spädbarn på natten. Den förhindrar att de slår i huvudet medan de sover.

Kattmotivet är en av de mest populära designerna för barnrum, eftersom det är sött, lekfullt och charmigt.

Katter är populära husdjur i många kulturer, och deras bild förknippas ofta med mildhet, ömhet och skydd. Med detta bäddset med kattmotiv kan du skapa en varm och välkomnande atmosfär i din lilla flickas sovrum.