Rocky Patrol 3D LED-lampa för trendiga tjejer
Rocky Paw Patrol 3D LED-lampa för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Rocky Paw Patrol 3D LED-lampa för flickor

397,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

I vår butik hittar du denna 3D-version av Rocky-figuren från Patrol; den ser bedräglig ut, men din dotter kommer att älska den. Färgerna ändras genom att du rör vid fodralet tills du får den färg du vill ha. Det är en bra idé till jul.
Télécommande

Pas de télécommande

Matériau

PVC

Emballage

1x panneau acrylique 1x Base 1x manuel d'utilisation 1x câble USB sans adaptateur

Mode d'alimentation

USB/batterie(Batterie non incluse)

Tension d'entrée

DC5V

Source de lumière

LED

Couleur de la lumière

7 changement de couleur

Alimentation

Alimenté par USB

Mode de commutation

Interrupteur tactile(Peut changer les couleurs)

Tension du produit

5V

Puissance du produit

3W

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rocky Paw Patrol 3D LED-lampa för flickor

Rocky Pat Patrol 3D LED-lampa för flickor är en innovativ och rolig produkt som ger en touch av magi till ditt barns sovrum. Lampan är inspirerad av den berömda animerade serien Pat Patrol och erbjuder en unik visuell upplevelse tack vare sin 3D-teknik.

Ditt barn kommer att bli förbluffat av denna optiska illusion och kommer att tillbringa timmar med att titta på denna otroliga lysande skapelse. Rocky Patrol 3D LED-lampa har också en praktisk funktion. Den har en beröringskänslig strömbrytare som gör att du kan justera ljusintensiteten så att den passar ditt barns behov.

 

Douce Ambiance för rummet

Den här 3D LED-lampan med Rocky från Patrull Patrull kan också vara en bra presentidé till din dotter. Så snart den tänds ger den omedelbart en mjuk atmosfär med sina lugna lampor.

Rocky Patrol 3D LED-lampa för flickor är en innovativ och rolig produkt som kommer att tilltala alla små flickor som är fans av den berömda animerade serien.

Den här lampan har den senaste LED-tekniken som skapar en tredimensionell optisk illusion, vilket ger intrycket av att Rocky-figuren kommer ut ur väggen.

Rocky Patrol 3D LED-lampa för trendiga tjejer

Färgvarianter

Din dotter kommer att kunna somna med en annan färg varje kväll i veckan med denna 3D sänglampa som ändrar färg (7 möjliga färger) med en fingertryckning. Lampan drivs av ett USB-uttag eller batterier.

Lampan är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar dess hållbarhet och stöttålighet. Den är också mycket lätt att installera tack vare det snabba och enkla fästsystemet. Lampan drivs av en USB-kabel, vilket gör den mycket bekväm att använda.