Elektronisk väckarklocka med Harry Potter-dekor för moderiktiga tjejer
Elektronisk väckarklocka med Harry Potter-dekoration för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elektronisk väckarklocka med Harry Potter-dekoration för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den elektroniska väckarklockan med Harry Potter-dekoration för flickor är ett underbart tillbehör för alla fans av Harry Potter-sagan. Denna elektroniska klocka är speciellt utformad för att kombinera användbarheten hos en väckarklocka med estetiken i den magiska världen.
Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elektronisk väckarklocka med Harry Potter-dekoration för flickor

Lådan på denna exceptionella klocka har en robust struktur som säkerställer att den klarar alla tester. Som ett resultat säkerställer det en lång livslängd som små flickor kommer att uppskatta särskilt när de använder sitt nya favoritobjekt varje morgon.

Den är dessutom enkel att använda, så ditt barn kan snabbt lära sig att ställa in sitt nya alarm på exakta tider, och kan användas var som helst tack vare dess bärbara format som är lätt att ta med i skolväskan eller någon annan väska. Den tydliga digitala displayen visar tid, datum, veckodag och, naturligtvis, bilder på de älskade karaktärerna Harry Potter, Hermione Granger och Ron Weasley.

I tid och på gott humör

Den elektroniska Harry Potter-väckarklockan med dekoration för flickor är en fantastisk produkt som kommer att glädja alla spirande små häxor med en passion för Hogwarts värld. Denna väckarklocka har en elegant, modern design och kombinerar på ett smart sätt de ikoniska detaljerna i Harry Potter-sagan med modern teknik.

Väckarklockans urtavla pryds av en magnifik grafisk representation av Voldemorts berömda märke, samt initialerna HP som är starkt kopplade till hjältens berättelse och hans berömda ärr. Logotypens skimrande färger gör att den svarta bakgrunden sticker ut ännu mer och tar alla som betraktar den med på en resa till magins förtrollande värld.

18914-2564a7.jpeg

Ett vackert uppvaknande i bilder

Ett kraftfullt alarm ljuder enligt dina inställningar eller en behaglig melodi som en påminnelse för den lilla sovare du kan vara. Ett starkt LED-ljus som följer siffrorna på en svart bakgrund gör din tid lätt synlig även på natten eller i mörkret.

Den här sofistikerade väckarklockan är mycket enkel att använda för alla – både barn och vuxna – och passar perfekt in i inredningen i ett välorganiserat sovrum eller på ett bord vid sängen eller skrivbordet. Denna accessoar kommer garanterat att bidra till ett gott humör varje dag tack vare de vackra trycken som inspirerats av Hogwarts skola, där våra favorithjältar studerar.