LED-lampa Girl's Patrol 3D Zuma på ett bord i ett hem
Paw Patrol Zuma 3D LED-lampa för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Paw Patrol Zuma 3D LED-lampa för flickor

397,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta är en 3D-version av patrullfiguren Zuma, en labrador retriever och vattenräddare. Färgerna ändras genom att man trycker på fodralet tills önskad färg uppnås. Det är en bra idé till jul.
Télécommande

Pas de télécommande

Matériau

PVC

Emballage

1x panneau acrylique 1x Base 1x manuel d'utilisation 1x câble USB sans adaptateur

Mode d'alimentation

USB/batterie(Batterie non incluse)

Tension d'entrée

DC5V

Source de lumière

LED

Couleur de la lumière

7 changement de couleur

Alimentation

Alimenté par USB

Mode de commutation

Interrupteur tactile(Peut changer les couleurs)

Tension du produit

5V

Puissance du produit

3W

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Paw Patrol Zuma 3D LED-lampa för flickor

Pat Patrol 3D LED-lampa för flickor är en innovativ och rolig produkt som kommer att ge ditt barns sovrum en touch av förundran. Inspirerad av den berömda tecknade serien Pat Patrol kommer denna lampa i form av Zuma, en av huvudpersonerna i serien, att fånga din lilla flickas fantasi.

Den här lampan använder LED-teknik, vilket ger den en strålande ljusstyrka samtidigt som den är energieffektiv. Den sprider ett mjukt, lugnande ljus som skapar en varm och behaglig atmosfär i rummet. Tack vare sin upphöjda design skapar lampan också en slående 3D-effekt, vilket ger intrycket av att Zuma bokstavligen kommer ut ur väggen.

Fridfull atmosfär i sovrummet

En annan bra presentidé med denna 3D LED-lampa till din dotter. Den föreställer Zuma från Patrol Patrol. Denna lampa ger omedelbart en mjuk atmosfär med sina lugna ljus.

Vi rekommenderar den för ett sovrum.

Patrol Patrol 3D LED-lampa för flickor är en fantastisk produkt som kommer att ge en touch av originalitet och modernitet till din lilla flickas sovrum.

Den här lampan har utformats med innovativ teknik för att skapa en otroligt realistisk 3D-effekt, så att det ser ut som om karaktären Zuma från den berömda animerade serien Patrol bokstavligen kommer ut ur väggen.

 

LED-lampa Girl's Patrol 3D Zuma på ett bord i ett hem

Så många olika färger som du vill

Färgerna (7 möjliga färger) på denna 3D-sänglampa ändras med en fingertryckning. Genialt system. Lampan drivs av ett USB-uttag eller batterier.

Den här lampan är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och motståndskraft mot stötar och repor. Den är utrustad med en energieffektiv LED-ljuskälla som ger ett mjukt och behagligt ljus utan att blända ögonen. Lampan är också mycket enkel att installera, fästs helt enkelt på väggen med skruvar eller krokar.