3D akryl LED-blomma nattlampa för flickor med svart bakgrund
3D akryl LED-blomma nattlampa för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

3D akryl LED-blomma nattlampa för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck vår LED-nattlampa med 3D-akrylblomma för flickor, en unik och elegant produkt som ger din lilla prinsessa en magisk touch i sovrummet. Nattlampan har formen av en blomma som är utskuren ur ett ark transparent akryl av hög kvalitet. De integrerade LED-lamporna är arrangerade för att skapa en slående 3D-effekt.
Matériau

Acrylique

Alimentation

USB

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

3D akryl LED-blomma nattlampa för flickor

Nattlampan är en innovativ och praktisk produkt som skapar en mjuk och rogivande atmosfär i din dotters sovrum.

Nattlampan är utformad som en blomma, med skira kronblad och en elegant stjälk, för att ge rummet en touch av poesi och förtrollning.

Den här nattlampan är tillverkad av högkvalitativ akryl och är robust och slagtålig, vilket gör den idealisk för daglig användning av barn.

Fantastisk kvalitet!

Akrylnattlampan för flickor är en vacker och innovativ produkt som kommer att förvåna de yngsta.

Nattlampan är tillverkad av högkvalitativ akryl, vilket gör den extremt slitstark och långlivad. Den har en blomformad design med fina kronblad och en elegant stjälk, som ger en touch av mjukhet och poesi till ditt barns sovrum.

Lilla flickor kommer garanterat att älska den!

3D akryl LED-blomma nattlampa för flickor med svart bakgrund

Mycket lätt att använda och praktiskt!

Den här nattlampan är mycket enkel att använda: anslut den bara till ett eluttag så tänds den automatiskt.

Den har också en på/av-brytare för extra bekvämlighet. Ljuset från nattlampan är mjukt och dämpat, vilket skapar en lugnande atmosfär som främjar sömn.

Den 3D akryl LED blomma ljus nattlampa för flickor är en perfekt present för alla tillfällen, oavsett om det är för en födelsedag, jul eller helt enkelt för att behaga din dotter.