Transparent leksakslåda med leksaker inuti
Transparent leksakslåda med fack och bärhandtag
420,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Transparent leksakslåda med fack och bärhandtag

420,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den transparenta leksakslådan med fack och bärhandtag är det perfekta valet för att hålla ett barns sovrum välorganiserat och samtidigt visa upp deras kreativitet och kärlek till lek. Den transparenta designen gör att du kan se vad som finns inuti, och facken gör det enkelt att organisera förvaringen. Det kommer garanterat att göra städningen roligare för barnen.
Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Transparent leksakslåda med fack och bärhandtag

Lådans transparenta design gör den inte bara lätt att se, den ger också en modern touch var den än placeras. Plasten som används är slag- och reptålig så att produkten kan användas under lång tid utan att slitas ut i förtid.

Fodralet är inte bara funktionellt och hållbart, det har också utformats med tanke på barns säkerhet: inga skarpa kanter eller vassa hörn som kan orsaka skador.

Genialisk design

Den här lådan är tillverkad av tålig klar plast och gör att ditt barn kan se alla sina leksaker utan att behöva ta ut dem ur behållaren. Det gör det lättare att välja leksaker under lekstunden och uppmuntrar också barnet att hålla ordning efter att de har lekt klart.

Med sin geniala design med fack erbjuder denna låda en elegant lösning för förvaring av ditt barns alla små favoritskatter och leksaker, utan risk för att de blandas ihop.

En praktisk koffert

Det robusta handtaget som är inbyggt i toppen av lådan gör den lätt att bära från rum till rum. Det betyder att ditt barn kan ta med sig sina favoritspel vart de än vill spela – oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller till och med hos en vän.

Locket skyddar leksakerna inuti och gör att den kan transporteras utan risk för att tappa små föremål. Med den här transparenta leksakslådan ger du ditt barn möjlighet att hålla sina leksaker organiserade och lättillgängliga.