3 staplade förvaringsboxar och en bredvid i ett sovrum
Mjuk, tvättbar förvaringslåda för leksaker
568,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Mjuk, tvättbar förvaringslåda för leksaker

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna flexibla, tvättbara leksaksförvaringslåda är ett viktigt tillbehör för att hålla ditt barns lekplats ren, organiserad och säker. Den stora kapaciteten gör det också enkelt att förvara en mängd olika leksaker. Den roliga, färgglada designen kommer att glädja små barn, och de kommer gärna att förvara sina saker inuti.
Matériau

Tissu Oxford

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mjuk, tvättbar förvaringslåda för leksaker

Den här mångsidiga lådan erbjuder också en praktisk lösning när det gäller rengöring! Tack vare det tvättbara materialet torkar du bara över den med en fuktig trasa eller svamp för att ta bort eventuella märken.

Med sådant snabbt och enkelt underhåll kommer det nu att vara möjligt för alla upptagna föräldrar att upprätthålla en ren miljö i barnens sovrum.

Vikbar, flexibel låda

Den här lådan är utformad för att tåla det dagliga slitage som orsakas av aktiva barn. Den mjuka ytan garanterar också säkerheten för små barn och undviker potentiella skador orsakade av vassa kanter eller hörn.

Den vikbara designen sparar dessutom värdefullt utrymme när den inte används eller om du vill resa med den. Med bara några enkla rörelser kan lådan vikas ihop till en platt låda, vilket gör den till ett perfekt resesällskap.

Kompakt men rymlig

Den här förvaringslådan har en praktisk design och är en perfekt lösning för att hålla ordning på alla leksaker. Den är kompakt och rymmer alla typer av barnleksaker eller andra tillbehör.

Dimensionerna ger tillräckligt med utrymme för att varje leksak ska ha sin bestämda plats, vilket också gör det lättare för barn att lära sig att städa upp. Med tanke på lådans roliga design kommer barnen dessutom att bli glada och förväntansfulla över tanken på att förvara sina leksaker i den!