Skohylla för flickrum med skor inuti i ett hus
Skohylla till flickornas sovrum
624,00 kr681,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Skohylla till flickornas sovrum

624,00 kr681,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vill du hålla ditt barns sovrum rent och snyggt? Kanske har du svårt att förvara alla hennes skor i ett och samma ställ? Då är denna skohylla för flickrum precis vad du behöver. Designen på denna förvaringsenhet är verkligen iögonfallande! Den kommer också att ge en vacker dekorativ effekt till alla rum.
Matériau

Plastique

Charge

30kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Skohylla till flickornas sovrum

Skohyllan för flickrummet är en praktisk och attraktiv möbel som är särskilt utformad för att organisera och förvara din lilla prinsessas skor. Med sin eleganta, feminina design kommer denna hylla att ge en charmig touch till hennes sovrumsinredning.

Din dotter kommer enkelt att kunna hitta det par hon vill ha på sig utan att behöva leta igenom hela garderoben. Dessutom är facken tillräckligt djupa för att rymma även högklackade skor, vilket garanterar mångsidig användning av hyllan.

Hylla med 8 lådor för en flickas sovrum

Den här hyllan för flickrum har åtta lådor, vilket hjälper dig att få plats med alla par skor. Skåpen har alla hjärtformade hål för att göra dem lätta att öppna.

Designad speciellt för flickors sovrum, med en mjuk, feminin design som perfekt kompletterar rummets inredning.

Tillverkad av högkvalitativt trä, denna hylla är stark och hållbar, vilket garanterar långvarig användning.

Hylla med genomskinliga lådor för en flickas sovrum

Lådorna i denna förvaringshylla för flickrum finns i transparenta färger. På så sätt blir det lättare för ditt barn att hitta den sko hon vill ha på sig.

Den är utrustad med flera rymliga hyllor som rymmer ett brett utbud av skor, från ballerinaskor och stövlar till sandaler och träningsskor.

Hyllorna är också höjdjusterbara, så att du kan skräddarsy förvaringsutrymmet efter ditt barns behov.