Transparent smyckeskrin för flickor på ett bord
Transparent smyckeskrin för flickor
340,00 kr624,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Transparent smyckeskrin för flickor

340,00 kr624,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det bästa är att välja detta smyckeskrin för flickor för att förvara alla dina accessoarer. Det har många rymliga fack för förvaring av många saker samtidigt. Den har också ett handtag för enkel transport.
Matériau

Plastique

Capacité

35L

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Transparent smyckeskrin för flickor

Den här smyckeskrinet har flera fack som ger gott om förvaringsutrymme för alla din lilla prinsessas accessoarer. Facken är utformade med olika dimensioner för att ge tillräckligt med utrymme för att förvara allt snyggt. Det finns ett stort fack i mitten av skrinet där ringar, örhängen, armband kan förvaras och vid behov kan du placera en klocka.

Den här fantastiska smyckeskrinet har en elegant, modern och flickaktig design, perfekt för små flickor som vill hålla sina bling-bling-skatter välorganiserade.

Ett praktiskt tillbehör

Den här smyckeskrinet för flickor är ett utmärkt sätt att förvara örhängen och andra accessoarer till din dotter. Det är också en plats att förvara hennes leksaker eller andra småsaker som hon behöver. Med sin kristallklara transparens kommer den här söta asken att visa upp alla ditt barns smycken, oavsett om de är utspridda eller organiserade.

Den rymliga designen erbjuder tillräckligt med utrymme för att rymma olika storlekar och former av smycken. Locket har en robust stängning som förhindrar damm, luft och andra oönskade externa element från att förorena de föremål som förvaras i asken.

Transparent och attraktiv

Den här flickans smyckeskrin passar perfekt in i inredningen i ditt barns sovrum. Dess estetiska tilltal är ett perfekt tillskott till alla rum i ditt hem. Skrinet kan placeras på en hylla eller helt enkelt på en bänk så att din prinsessa har enkel tillgång till alla sina favoritsmycken.

Den här lilla pärlan är tillverkad av tuffa, hållbara material och har en praktisk design som gör det enkelt att organisera alla typer av smycken. Transparens är ett stort plus med denna ask eftersom det gör det möjligt för barn att ha en tydlig bild av sina skatter. Det kommer också att förhindra utmattning i samband med oavbrutet letande efter rätt föremål i det rikliga utbudet av smycken.