Förvaringshylla med 3 nivåer för en rosa flickas sovrum i ett hus
Förvaringshylla i 3 nivåer för flickors sovrum
1079,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Förvaringshylla i 3 nivåer för flickors sovrum

1079,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter praktisk förvaring till din dotters sovrum? Denna förvaringshylla i 3 nivåer för flickors sovrum är perfekt för förvaring av hennes böcker, leksaker och andra tillbehör. Med sina 3 nivåer erbjuder den gott om utrymme för förvaring av en mängd olika saker.
Matériau

Bois

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Förvaringshylla i 3 nivåer för flickors sovrum

De tre nivåerna erbjuder gott om utrymme för böcker, leksaker, kläder och alla andra viktiga föremål. Produkterna är speciellt framtagna för flickors sovrum och har en mjuk, pastellfärgad palett som lätt matchas med de ljusa färger som redan finns i rummet. Hyllan är tillverkad av högkvalitativa material som robust MDF-trä medan den välvda hyllstrukturen säkerställer maximal stabilitet hos möbeln.

Den här möbeln har designats för små flickor som behöver extra förvaringsutrymme för sina personliga tillhörigheter.

Förvaring av alla dina prydnadssaker

Den här förvaringshyllan är utformad med slätt, högkvalitativt trämaterial. Den är tillräckligt stark för att hålla flera föremål samtidigt! Varje hylla har också en lätt att rengöra yta som gör det enkelt att underhålla.

På insidan finns tre öppna fack som erbjuder mer utrymme för förvaring av olika föremål som böcker, små leksaker eller till och med några småsaker. Din lilla prinsessa kan dra full nytta av den komfort som denna hylla ger genom optimal organisering av hennes favoritsaker. Den kompakta men ändå rymliga designen utnyttjar perfekt det lilla utrymme som finns i ditt barns sovrum.

34027-800df0.jpeg
34027-c35a6b.jpeg

En magnifik dekorativ hylla

Den här moderna och funktionella möbeln ger en dekorativ touch samtidigt som den garanterar extra utrymme för att förvara din unga dotters leksaker, böcker och andra skatter. Den har en elegant design med moderna böjda linjer som passar perfekt i alla sovrum. Dessutom finns den i en rad olika färger som perfekt matchar din skyddslings inredning och smak.

Vår pålitliga hylla är enkel att installera – den innehåller nödvändiga instruktioner samt alla produkter som krävs för snabb installation utan några av de tekniska komplikationer som normalt förknippas med barnmöbler. Beställ nu och njut av de omedelbara fördelarna, harmonisera design och komfort i din lilla flickas sovrum.