Wonder Woman-förklädnad med blå cape för flickor. Bra kvalitet och mycket moderiktig
Wonder Woman-utklädnad med blå cape för flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Wonder Woman-utklädnad med blå cape för flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vår Wonder Woman-dräkt med blå cape för flickor är den perfekta utklädnaden för små hjältinnor. Denna dräkt är inspirerad av den berömda serietidnings- och filmkaraktären och låter ditt barn glida in i den ikoniska superhjältinnans skor. Dräkten består av en röd och blå klänning med vita stjärnor tryckta på nederdelen, som påminner om Wonder Womans ikoniska design.
Färg

Röd

Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Wonder Woman-utklädnad med blå cape för flickor

Vår Wonder Woman-dräkt för flickor är en vacker och fängslande dräkt som gör det möjligt för din lilla flicka att förvandlas till en av de mest ikoniska superhjältinnorna genom tiderna.

Den här dräkten är speciellt utformad för unga tjejer som vill förkroppsliga den kraftfulla och modiga Wonder Woman på maskerader, Halloween eller rollspel.

Tillverkad av mjukt, bekvämt kvalitetstyg, så att ditt barn kan röra sig fritt och samtidigt vara bekvämt.

En fantastisk kostym för din hjältinna!

Flickornas maskeraddräkt är en fantastisk dräkt som gör att din lilla hjältinna kan förvandlas till den ikoniska DC Comics-superhjältinnan.

Den här dräkten är speciellt utformad för unga tjejer som vill förkroppsliga Wonder Womans kraft, elegans och mod. Dräkten innehåller en elegant klänning i ljusa färger, inspirerad av Wonder Womans berömda dräkt.

Klänningen har ett vackert stjärnmönster på nederdelen, vilket framhäver Wonder Womans ikoniska symbol.

Perfekt för din lilla!

Dräkten kompletteras med en blå cape som fästs baktill på klänningen och ger en extra dimension till dräkten.

Den är perfekt för att få ditt barn att känna att de flyger som Wonder Woman. För att göra looken komplett ingår även ett guldbälte, handskar och tiara.

Det här bältet är ett tillbehör till dräkten

Det här bältet är ett viktigt tillbehör för att till fullo förkroppsliga karaktären Wonder Woman.