Liten brun flicka som bär en klänning med den lilla sjöjungfrun och håller ratten i sina händer
Ariel den lilla sjöjungfrun klänning med volang för små flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ariel den lilla sjöjungfrun klänning med volang för små flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vill du få din dotters ögon att lysa? Leta inte längre, för Ariel den lilla sjöjungfruns klänning med volang för små flickor är här för att göra alla hennes magiska drömmar till verklighet! Denna förtrollande klänning har designats med stor omsorg om detaljerna för att återskapa själva essensen av denna undervattensprinsessa. Den har mjuka, färgglada volanger. Klänningen säljs separat
Färg

Beige, Blå, Bordeaux, Brun, Flerfärgad, Grå, Grön, Gul, Mörkblå, Mörkrosa, Orange, Röd, Rose, Silver, Svart, Turkos, Violett, Vit, Gyllene

Matière

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Ariel den lilla sjöjungfrun klänning med volang för små flickor

Klänningen är noggrant tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa komfort och hållbarhet. Den är tillverkad av ett mjukt, lättviktigt tyg som gör att din lilla flicka kan röra sig fritt samtidigt som hon är elegant.

De fina volangerna ger klänningen en touch av femininitet och lätthet. Accenter av grönt och lila kompletterar designen och skapar en ljus, harmonisk kontrast.

En magisk förklädnad

Inspirerad av den berömda sagan om Den lilla sjöjungfrun ger denna magnifika förklädnad en touch av förtrollning till varje ögonblick.

Klänningen är noggrant tillverkad av mjuka, bekväma material för att erbjuda maximal komfort samtidigt som ditt barn kan ha sitt livs tid när hon glider in i Ariels hud. De fina volangerna som pryder kjolen ger förklädnaden en lätt och elegant dimension, så att din lilla flicka ser ut att sväva graciöst i havsdjupet.

8815-9aed15.jpeg

En outfit i charmiga färger

De ljusa, livfulla färgerna påminner om den förtrollande undervattensvärlden där Ariel bor. Turkosa och lila nyanser återger troget de karakteristiska nyanserna i en sjöjungfrus fjäll, medan glittrande detaljer ger en magisk touch till dräkten.

Ditt barn kommer att bli förvånad över den realistiska designen, som omedelbart kommer att förvandla henne till en riktig vattenprinsessa. Dessutom har denna förklädnad sofistikerade axelvaddar med glittrande pärlor, vilket ger Ariels look en ännu mer kunglig touch.