En hand klämmer på en antistressboll som ändrar färg från blått till rosa när den trycks ned
Pedagogisk stressboll för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Pedagogisk stressboll för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

De är perfekta för små flickor som behöver lära sig att hantera stress på ett hälsosamt sätt. Educational Stress Ball for Girls byter färg när det är dags för en paus och är fylld med ett mjukt material som är säkert för barn. Den har perfekt storlek för små händer och kommer garanterat att ge timmar av skoj och stresslindring.
Enfants Éducatif

Besoins spéciaux Soulagement du stress

Cadeau Pour enfant

Jouet éducatif de capacité cognitive de couleur

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pedagogisk stressboll för flickor

Den pedagogiska stressbollen för flickor är en innovativ produkt som utformats speciellt för att hjälpa unga flickor att hantera sin stress på ett roligt och pedagogiskt sätt.

Varje sida av bollen är utrustad med olika pedagogiska funktioner, vilket ger en interaktiv och stimulerande upplevelse. En sida av bollen har ett färgglatt alfabet med upphöjda bokstäver, så att flickor kan lära sig och känna igen bokstäver samtidigt som de tränar sin finmotorik.

Pedagogiskt och roligt

Söker du efter en stressboll som är både pedagogisk och rolig? Då behöver du inte leta längre än till vår pedagogiska stressboll för flickor! Denna leksaksboll är tillverkad av TPR-material och är miljövänlig och inte giftig, vilket gör den säker för ditt barn.

Det hjälper ditt barn med koordinationen mellan hand och öga

Vår stressboll är perfekt för att utveckla koordination öga-hand, observation, kognitiv, spatial och interpersonell intelligens. Dessutom är den super mjuk och svängig, vilket gör den idealisk att klämma på när du är stressad eller orolig. Och om den blir smutsig är det inga problem! En droppe vatten eller tvättmedel räcker för att ta bort fläckarna. Så varför vänta? Ge ditt barn den pedagogiska stressbollen för flickor idag!