Harry Potter-handskar för flickor i flera olika färger. Bra kvalitet och mycket bekväma.
Harry Potter-handskar för flickor
261,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Harry Potter-handskar för flickor

261,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Dessa handskar är perfekta för små flickor som älskar Harry Potter! Emblemet för deras favorithus på Hogwarts är fastsytt på handskarna. De är tillverkade av högkvalitativ bomull och kommer garanterat att glädja alla små häxor. De kan också ges som present till ett inbitet fan av sagan.
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Harry Potter-handskar för flickor

Det perfekta tillbehöret

Här är den perfekta accessoaren för alla små flickor som gillar Harry Potter: våra charmiga Harry Potter-handskar! Dessa handskar är tillverkade av högkvalitativ bomull och finns i färgerna Gryffindor, Slytherin, Slytherin och Hufflepuff.

Harry Potter-handskar för flickor är en magisk modeaccessoar som kommer att glädja alla fans av den berömda litterära och filmiska sagan. Handskarna är designade med omsorg och tillverkade av högkvalitativa material för att ge optimal komfort och hållbarhet.

Handskarnas design är inspirerad av Harry Potters värld, med ikoniska motiv som Hogwarts vapensköld.

Emblemet kommer att representera hans hus

Våra handskar har emblemet för varje Hogwarts-hus påsytt på baksidan och är gjorda av bomull för att hålla händerna varma. Oavsett om din dotter klär ut sig till sin favorithäxa eller bara vill visa sin stolthet över Hogwarts kommer dessa handskar garanterat att falla i god jord.

Oavsett om hon är på väg till skolan eller på en familjeutflykt kommer dessa Harry Potter-handskar för flickor att vara ett perfekt val för alla tillfällen.