två pompomhattar med integrerad halsduk, den ena rosa framtill och den andra grå baktill till höger, på grått tyg
Tofsmössa med integrerad halsduk för babyflickor
306,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tofsmössa med integrerad halsduk för babyflickor

306,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Välkomna vintern och håll ditt barn varmt med denna pompomhatt med integrerad halsduk för babyflickor. Den här mysiga mössan är perfekt för snygga bebisar som behöver ett extra lager värme. Mössan har en pompomdesign och en integrerad halsduk. Lämplig för barn i åldern 0-1 år
Matériau

COTON, POLYESTER

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tofsmössa med integrerad halsduk för babyflickor

Den härliga mössan med integrerad halsduk för flicka är en söt och praktisk accessoar som kommer att hålla din lilla prinsessa ombonad och varm under vintermånaderna.

Den levereras också med en inbyggd sjal, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att tappa eller glömma sjalen när du går ut med ditt barn.

En fantastisk 2-i-1!

Här är den pumpade mössan med integrerad halsduk för baby! Denna kombo av halsduk och mössa är perfekt för att hålla dinlille varm hela vintern lång.

Pompomhatten är tillverkad av ett material som ger en mjuk och bekväm känsla, och halsduken är tillverkad av ett lätt stickat material som är skonsamt mot känslig hud.

två pompomhattar med integrerad halsduk, den ena rosa framtill och den andra grå baktill till höger, på grått tyg

Pom-poms är söta!

Här är pompomhatten med integrerad bärsele! Denna snygga och praktiska mössa är perfekt för att hålla ditt lilla barn varmt hela vintern. Mössan harfina pompoms och en integrerad halsduk. Halsduken är tillverkad i ett supermjukt och mysigt material, vilket gör den perfekt att mysa i under stora kalla dagar.

Flickmössan finns i en rad olika färger och storlekar, så att du kan hitta en som perfekt matchar ditt barns personlighet.