Lila rosettband för babyflickor på en vit boll med rosa blommor
Enfärgad turban med fluga och slipsar för små flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Enfärgad turban med fluga och slipsar för små flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den enfärgade flugturbanen för babyflickor är en söt och praktisk accessoar. Den är tillverkad i ett mjukt och följsamt tyg som gör den bekväm att bära. Flugan är tillverkad av elastiskt tyg, vilket gör det enkelt att anpassa den till barnets storlek. Turbanen kan tvättas i maskin.
Dimensions

18 x 21 cm

Matériau

Coton tricoté

Type de sangle

Adjustable

Circonférence

36 – 50 cm

Poids

35,5 g

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enfärgad turban med fluga och slipsar för små flickor

Den enfärgade turbanen med fluga för babyflickor är en helt bedårande accessoar som ger din lilla prinsessas outfit en touch av stil och elegans. Turbanen är speciellt utformad för babyflickor och passar perfekt för deras känsliga små huvuden.

Den har en elegant och välformad fluga som ger varje outfit en touch av charm och sofistikering. Turbanen finns i en mängd olika enfärgade modeller så att du kan välja den som passar bäst till ditt barns stil eller matcha turbanen med dagens outfit.

Ett mjukt och bekvämt material

Den här enfärgade turbanen med rosettband är den perfekta accessoaren för din lilla flicka. Den är tillverkad i ett mjukt och bekvämt material som är skonsamt mot huden. Turbanen med fluga är ett excellent sätt att hålla håret borta från ansiktet och ge din outfit en touch av stil. Den finns i en mängd olika färger för att matcha alla outfits.

Lila rosettband för babyflickor på en vit boll med rosa blommor

Ditt lilla barn kommer att vara bedårande

Din lilla kommer att se gullig ut med denna enfärgade turban med fluga! Det är den perfekta accessoaren för att lägga till en touch av stil till vilken outfit som helst. Turbanen är tillverkad av ett mjukt, bekvämt material och är justerbar för att passa alla huvudstorlekar. Pannbandet finns i en mängd olika färger för att matcha alla outfits.