Komplett cykelskyddsset för flickor i moderiktig rosa
Cykelskyddsset för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Cykelskyddsset för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Cykelskyddsset för flickor är den perfekta lösningen för att ge din lilla cyklist optimal säkerhet. Setet är speciellt utformat för unga tjejer som älskar att cykla och vill skydda sig när de kör i hög hastighet.
Âge

4 à 16 ans

Matériau

PVC+Mousse haute densité

Caractéristique

Ajustable

Emballage inclus

2Pcs Protège-poignets +2 Pcs Coude PaD +2 PCs GenouPad + 1 Pc Casque

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Cykelskyddsset för flickor

Skydden är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar effektivt skydd i händelse av det oväntade. Setet innehåller en hjälm, armbågsskydd, knäskydd och handledsskydd, vilket ger ett komplett huvud- och kroppsskydd mot stötar.

Hjälmen är lätt och bekväm med tjock stoppning för att hålla ditt barn säkert hela tiden. Armbågs- och knäskydden är också lätta och slitstarka och passar perfekt till din dotters mått tack vare kardborrefästena.

Ett komplett paket

Flickcykelskyddssetet är det viktigaste tillbehöret för små cyklister som vill njuta av sin sport i full säkerhet. Detta set innehåller en hjälm, knäskydd, armbågsskydd och handledsskydd, perfekt anpassade till morfologin och skyddsbehoven hos små flickor.

Hjälmen är utformad med ett starkt, motståndskraftigt skal som ger optimalt skydd mot stötar och slag i händelse av ett fall. Den är också utrustad med ett ventilationssystem som möjliggör en konstant luftcirkulation över ditt barns hårbotten för att förhindra överdriven svettning.

Skyddad från topp till knän

Knäskydden har ett styvt, höghållfast PVC-skal som ger effektiv stötdämpning för knälederna. Armbågsskydden har en liknande design, vilket gör uppsättningen idealisk för mountainbike eller BMX.

Handledsskydden kompletterar setet på ett utmärkt sätt och ger extra skydd för utsatta områden runt handlederna samtidigt som de ger optimalt stöd tack vare det integrerade elastiska systemet. De är också tillverkade av tyg som andas för komfort under alla förhållanden. All denna utrustning har noggrant valts ut för att kombinera kvalitet, tillförlitlighet och komfort.