Rosa och svarta solglasögon med rund ram för små flickor
Solglasögon med rund båge för små flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Solglasögon med rund båge för små flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa solglasögon med rund båge för små flickor är mycket trendiga och passar alla ansiktsformer. De har en elegant, feminin design som är perfekt för små flickor. Dessa accessoarer ger barnen en elegant look, oavsett om deras outfit är avslappnad eller formell. Så varsågod och unna din lilla flicka dessa snygga och praktiska solglasögon idag!
Matériau de Cadre

Acier inoxydable

Matériau de Verres

Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Solglasögon med rund båge för små flickor

Solglasögon med rund ram för små flickor är den perfekta accessoaren för att skydda ditt barns känsliga ögon samtidigt som de ger en touch av stil till hennes outfit.

Den klassiska runda bågen ger dessa solglasögon en retro, trendig touch. De är tillverkade av slitstarka och lätta material och är utformade för att klara ditt barns dagliga lekar och äventyr.

Rundbågade glasögon för barn

Dessa solglasögon för tjejer är bedårande accessoarer som barnen kommer att älska. Köp ett par till din älskade dotter så att hon kan sticka ut i skolan!

Solglasögon med rund ram för små flickor är den perfekta accessoaren för att skydda ditt barns ögon samtidigt som du lägger till en touch av stil till hennes outfit.

Med sin klassiska, tidlösa design är dessa solglasögon lämpliga för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på stranden eller en promenad runt stan. Solglasögonen är tillverkade av högkvalitativa material och är lätta och bekväma att bära, även under långa perioder.

Skyddsglasögon mot ultraviolett strålning

Dessa solglasögon med rund båge för flickor är inte bara snygga! De ger också ett effektivt skydd mot solens strålar tack vare sin UV400-design.

Polykarbonatlinserna ger fullt UV400-skydd och blockerar 100% av solens skadliga UVA- och UVB-strålar, vilket garanterar att ditt barns ögon är säkra.

Den runda bågen ger solglasögonen en touch av charm och elegans, medan de mjuka skalmarna säkerställer en perfekt passform på ditt barns ansikte.