Moderiktiga solglasögon med rosa blommor för flickor, bärs av en flicka
Blomformade solglasögon för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Blomformade solglasögon för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter ett par fantastiska solglasögon som din dotter kan bära under soliga dagar? Ta en titt på dessa vackra blomformade solglasögon. Din dotter kan bära dem på sitt nästa utomhusäventyr.
Matériau de cadre

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Blomformade solglasögon för flickor

Dessa solglasögon är både moderiktiga och av hög kvalitet. De är designade för att ge det bästa skyddet mot solens skadliga UV-strålar, samtidigt som de är estetiskt tilltalande för ögat. De färgade linserna säkerställer också optimal synlighet även på soliga dagar.

De har en delikat blommig ram som kommer att förbättra ditt barns stil, oavsett om det är på en strandutflykt eller helt enkelt för daglig användning. Den ljusa färgen på blombladen kommer att dra uppmärksamhet till henne och hon kommer att känna sig vacker och självsäker. De runda linserna täcker hela ögat, vilket är perfekt för barn som älskar att se sig omkring utan att hindras av bågar som är för breda.

Ögonskydd

Med en stark, lätt plastbåge är dessa glasögon motståndskraftiga mot stötar och repor. De är också väderbeständiga tack vare sin anti-UV-behandling.

De här glasögonen är tillverkade av förstklassiga material och erbjuder överlägsen kvalitet och robusthet. Polykarbonatlinserna skyddar effektivt ögonen från solens skadliga strålar samtidigt som de ger klar och skarp syn. De är mycket lätta att bära och därför bekväma för det lilla barnets ansikte.

En trendig accessoar

Den verkliga attraktionen med dessa glasögon ligger i deras unika blomformade design. Med sina ljusa färger och fina blommönster ger de en glad, vårlik touch till alla outfits!

Glasögonen finns i ett brett utbud av syrliga eller pastellfärger och kommer att tilltala unga tjejer som letar efter en rolig accessoar som fortfarande är snygg. De kommer säkert att tilltala små fashionsitas med en bohemisk-chic eller tropicool stil! Små flickor kommer att älska dem i alla färger!