Färgade solglasögon för moderiktiga tjejer
Färgade solglasögon för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Färgade solglasögon för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om ditt barn vill göra ett gott intryck på stranden i sommar, ge henne dessa vackra par färgade solglasögon för flickor! De är en fin accessoar som ger ditt barn en söt look som hon kommer att älska att ta foton med.
Matériau de Cadre

Alliage

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Färgade solglasögon för flickor

Oavsett om det är för en dag på stranden, en promenad på stan eller helt enkelt för att skydda dig mot solen, är dessa färgglada solglasögon för tjejer ett viktigt tillbehör för alla spirande fashionistas.

Varför vänta? Lägg till en touch av färg till din look med dessa trendiga och funktionella solglasögon!

UV400 solglasögon för flickor

Bågarna på dessa solglasögon för flickorär tillverkade av lätta och starka legeringsmaterial. Dess linser är gjorda med UV400-spegel, vilket kan skydda din dotters ögon från solens strålar.

Med sin trendiga design och ljusa färger ger dessa glasögon en touch av stil till alla outfits. De tonade linserna skyddar mot solens skadliga UV-strålar och förbättrar samtidigt den visuella klarheten för en skarp och tydlig syn.

Solglasögonen är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och slagtåliga, vilket gör dem idealiska för utomhusaktiviteter.

Solglasögon för flickor

Dessa bedårande solglasögon för flickor är den stora modetrenden under sommarsäsongen. De är lätta, söta och snygga för tjejer.

Den ergonomiska formen följer ansiktskonturen perfekt för en bekväm och säker passform. De mjuka, lätta skalmarna ger ett stabilt grepp utan att sätta press på skalmarna. Solglasögonen finns i en mängd livfulla färger och kan matchas med vilken outfit eller vilket humör som helst.