Peppa Pig George solglasögon för flickor med vit bakgrund
Peppa Pig George solglasögon för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Peppa Pig George solglasögon för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Våra Peppa Pig George-solglasögon för flickor är den perfekta accessoaren för små flickor som älskar den tecknade serien Peppa Pig. Med sin färgglada och roliga design är dessa solglasögon ett måste för alla utomhusäventyr. Tillverkade av högkvalitativa material.
Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Peppa Pig George solglasögon för flickor

Peppa Pig George-solglasögonen för flickor är den perfekta accessoaren för spirande små fashionistas. Med sin lekfulla och färgglada design är dessa solglasögon speciellt utformade för att tilltala fans av Peppa Pig och hennes bror George.

Den Peppa Pig- och George-inspirerade designen, med roliga mönster och klara färger, kommer att få ditt barn att le varje gång hon bär dem.

En rolig och lekfull modeaccessoar

Peppa Pig George solglasögon för flickor är den perfekta accessoaren för små flickor som älskar Peppa Pig och hennes bror George.

Solglasögonen är utformade för att ge optimalt skydd mot solens skadliga UV-strålar samtidigt som de ger en touch av stil till ditt barns outfit.

Tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och slagtålighet. Designen på dessa solglasögon är inspirerad av Peppa Pig och hennes bror George, med färgglada och roliga mönster på skalmarna och ramen.

Lätt och bekväm

Solglasögonen är lätta och bekväma att bära, även under långa perioder.

De är också lätta att justera så att de passar ditt barns ansiktsform, tack vare de mjuka, flexibla skalmarna.

Kort sagt, Peppa Pig George solglasögon för flickor är ett måste för små flickor som älskar Peppa Pig och vill skydda sig mot solens skadliga UV-strålar samtidigt som de är snygga och bekväma.