Rosa sammetshalsduk i bomull för flickor
Sammetsscarf i bomull för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Sammetsscarf i bomull för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna halsduk i bomullssammet för flickor är perfekt för att hålla din lilla flicka varm med stil. Det är ett modeplagg som är designat för små barn. Dessutom har den en len och mjuk textur som gör den bekväm att bära.
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sammetsscarf i bomull för flickor

Med sin silkesmjuka struktur, livfulla färger och varierande mönster är den det perfekta valet för unga tjejer som vill uttrycka sin personliga stil med självförtroende och komfort.

Hon kommer att kunna täcka sig och hålla värmen på samma gång, den här mjuka chokern är verkligen vinterns lilla följeslagare för att klara kylan. Och dessutom kommer hon att se supersöt ut i den.

Vinterhalsduk för flicka

Är du orolig för ditt barns hälsa under vintern? Varför inte ge henne den här flickhalsduken.Den kommer att hålla hennes hals varm, så att hon inte blir förkyld.

Bomullssammetsscarf för flickor är en snygg och bekväm modeaccessoar som är perfekt för utseendemedvetna unga flickor.

Den här halsduken är tillverkad av högkvalitativa material och har en mjuk, silkeslen textur som smeker huden.

Scarf present till flickor

Den här vinterhalsduken för tjejer är en omtänksam present till ditt barn, eftersom den är supersöt. Hon kommer säkert att älska att bära den hela säsongen.

Bomullens sammetslena textur ger halsduken en touch av lyx, medan dess lätta vikt gör att hon kan bära den bekvämt hela dagen.

Den kan bäras med en mängd olika outfits, oavsett om du vill ha en avslappnad eller elegantare look. Sammetsscarfen i bomull för flickor finns i en rad livfulla, trendiga färger, från mjuka pasteller till djärva, ljusa färger.