fem halsdukar som hänger på ett snöre, den ena bredvid den andra, den första ljusblå, den andra orange, den tredje mörkblå, den fjärde gul och den sista rosa
Enfärgad stickad halsduk för ladugård
329,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Enfärgad stickad halsduk för ladugård

329,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi presenterar vår nya kollektion av enfärgade stickade halsdukar för barn! Dessa ultramjuka och mysiga halsdukar är perfekta för att hålla dina småttingar varma hela vintern. Varje halsduk är handgjord av material av högsta kvalitet och finns i en mängd olika färger.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enfärgad stickad halsduk för ladugård

Oavsett om det är för en dag i skolan, en familjeutflykt eller ett speciellt tillfälle, kommer denna halsduk att ge en touch av sofistikering och charm till alla ensembler. Förutom att vara snygg är halsduken också mycket praktisk.

Den är lätt och enkel att bära, vilket gör den till en idealisk följeslagare för resor eller på språng.

För vackra små flickor i vinter!

Letar du efter en söt och mysig halsduk till ditt lilla barn? Den här solid colour stickade halsduken för barn är perfekt! Den är tillverkad i ett mjukt och varmt material och är perfekt för kyliga dagar.

De lekfulla färgerna kommer garanterat att få ditt barn att le. Ge ditt barn värme och stil i present med denna enfärgade stickade halsduk.

fem halsdukar som hänger på ett snöre, den ena bredvid den andra, den första ljusblå, den andra orange, den tredje mörkblå, den fjärde gul och den sista rosa

Färger som passar alla smaker!

Här är den perfekta halsduken för stilsäkra barn! Denna eleganta halsduk är tillverkad av högkvalitativa material och har en vacker plain colour design.

Den kommer garanterat att hålla ditt barn varmt och ge en touch av klass till alla outfits. Klä upp ditt barns vintergarderob med denna trendiga och funktionella accessoar.