Rosa strandhandduk för flickor med sjöjungfrumotiv, bärs av en flicka som står i ett sovrum
Rosa strandhandduk i poncho för flickor
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Rosa strandhandduk i poncho för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den rosa strandhandduken för flickor i form av en poncho är det perfekta valet för din lilla prinsessa som letar efter äventyr på stranden. Den är tillverkad av högkvalitativa material, är mjuk och bekväm och ger full täckning för att skydda ditt barn från solens strålar.
Matériau

Microfibre

Forme

Carré

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rosa strandhandduk i poncho för flickor

Den ljusa färgen framkallar glädje och optimism och framhäver hennes glada och busiga personlighet. Denna strandhandduk för flickor har genomgått rigorösa tester för att säkerställa att den är stark och hållbar.

Den kommer också att ge henne mer integritet än andra traditionella mönster, vilket undviker potentiella obehagliga resultat.

Gladlynt och attraktiv

Vår rosa poncho strandhandduk för flickor är det perfekta valet för små prinsessor som älskar att tillbringa tid vid havet eller poolen. Handduken är tillverkad i ett mjukt, absorberande tyg som hjälper ditt barn att torka av sig snabbt efter en dag i vattnet. Den poncho-liknande designen har en lekfull och elegant stil som skapar en glad och tilltalande atmosfär för din lilla flicka.

76179-69e6fd.jpeg
Rosa strandhandduk för flickor med sjöjungfrumotiv, bärs av en flicka som står i ett sovrum

Stor rörelsefrihet

Strandhandduken girl’s pink poncho beach towel är den perfekta följeslagaren för sommardagar vid vattnet. Handduken är tillverkad av mjuk bomull och garanterar optimal komfort när du sitter på stranden eller gör dig redo att dyka ner i vattnet. Handduken har en halsringning som gör att flickor enkelt kan ta på den över sina baddräkter, samtidigt som den ger minimalt skydd mot solen.