Strandhandduk för flickor med prinsessmotiv, bärs av en flicka som står på en grå matta
Strandhandduk för flickor med prinsessmotiv
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Strandhandduk för flickor med prinsessmotiv

298,90 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Semestern är officiellt här och din lilla flicka älskar att tillbringa tid på stranden? Så varför inte ge henne den perfekta strandhandduken för att komplettera hennes prinsesslook! Strandhandduken med prinsesstryck för flickor har en underbart kunglig design.
Material

Mikrofiber

Form

Fyrkant

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Strandhandduk för flickor med prinsessmotiv

Den prinsessmönstrade strandhandduken för flickor är den perfekta följeslagaren för soliga dagar vid vattnet. Handduken, som är särskilt utformad för små prinsessor, har en fängslande design som för tankarna till sagornas magiska värld.

Prinsessmotiven som tryckts på handduken ger en touch av nyckfullhet och femininitet. De ljusa färgerna och de omsorgsfulla detaljerna gör att varje ikonisk karaktär sticker ut och förflyttar unga flickor till en förtrollad värld där de kan känna sig som riktiga prinsessor.

En unik design

Den prinsessmönstrade strandhandduken för flickor är ett måste för alla små prinsessor som älskar att tillbringa tid på stranden eller vid poolen. Handduken utmärker sig genom sin unika design med ikoniska sagofigurer.

Den här handduken saknar inte praktiska fördelar med sin lätthet som gör det enkelt för små flickor som vill använda den under en picknick i parken, till exempel! Tillräckligt också för att glädja alla föräldrar utan att behöva bära så mycket i sina väskor!

Strandhandduk för flickor med prinsessmotiv, bärs av en flicka som står på en grå matta

Komfort och bekvämlighet

Den prinsessmönstrade strandhandduken för flickor är den perfekta accessoaren för din lilla flicka under hennes dagar vid havet eller poolen. Med sin generösa storlek och mjuka, absorberande material är den både bekväm och praktisk.

Den här handduken har sagolika mönster med flera ikoniska prinsessor. Din lilla prinsessa kommer att känna sig förflyttad till en förtrollad värld medan hon njuter av solskenet. Den lekfulla designen i kombination med den höga kvaliteten gör att handduken kommer att vara ett hållbart och praktiskt val under många år framöver.