Lila strandhandduk för flickor, med planet och gula stjärnmotiv
Strandhandduk i mikrofiber för flickor
534,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Strandhandduk i mikrofiber för flickor

534,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Strandhandduken i mikrofiber för tjejer är en perfekt accessoar för de varma sommardagarna på stranden eller vid poolen. Handduken är tillverkad av högkvalitativa material som ger en bekväm och behaglig upplevelse varje gång du använder den.
Matériau

Microfibre

Poids

590 g

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Strandhandduk i mikrofiber för flickor

Strandhandduken i mikrofiber för flickor är ett måste för soliga dagar på stranden eller vid poolen. Handduken är speciellt utformad för små flickor och kombinerar stil, komfort och praktiska egenskaper.

Den här handduken är otroligt mjuk att ta på. Den känns lyxig och bekväm och omsluter försiktigt ditt barns hud. Mikrofibern är också mycket absorberande, vilket gör att handduken torkar snabbt efter användning.

Mjuk och absorberande

Badhandduken girl’s microfibre beach towel är ett måste för alla små barn som älskar att tillbringa tid på stranden eller vid poolen. Denna handduk är utformad med ett ultramjukt mikrofibertyg som ger en behaglig, fluffig känsla när den används.

Den ultrafina fibern gör också att vatten absorberas snabbt, vilket ger bra absorptionsförmåga även för de mest intensiva simturerna. Tack vare detta kommer din lilla prinsessa att kunna torka sig snabbt efter simningen så att hon inte blir förkyld eller får en blöt baddräkt. Mjuk, absorberande, färgglad och lätt att rengöra – det perfekta valet för en perfekt dag på stranden eller till och med i trädgården! Tveka inte längre och ge din prinsessa denna lilla godbit imorgon!

En ultramjuk konsistens

Den här strandhandduken för tjejer i mikrofiber är en oumbärlig accessoar för sommardagar på stranden eller vid poolen. Den erbjuder ojämförlig mjukhet och komfort tack vare sin ultramjuka struktur som försiktigt smeker huden.

Den här strandhandduken är inte bara behaglig att ta på, den är också mycket praktisk tack vare sin stora storlek på 70 x 80 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att bära den bekvämt. Den är lätt och kompakt, vilket gör den enkel att ta med i väskan eller resväskan. Ge ditt barn det bästa med denna härliga strandhandduk i mikrofiber för flickor!