Moderiktiga solglasögon för små flickor i två olika färger. Bra kvalitet och mycket moderiktiga
Moderiktiga solglasögon för små flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Moderiktiga solglasögon för små flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi sätter alltid de små först, för att se till att de alltid är bekväma och snygga. Det är därför vi har tagit fram dessa trendiga solglasögon för små flickor. De är tuffa och lätta. Med sin eleganta stil och sitt UV-skydd erbjuder de den perfekta kombinationen av funktionalitet och mode för små flickor som bryr sig om sitt utseende och sin hälsa.
Matériau de verres

Acrylique

Matériau de cadre

Polycarbonate

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Moderiktiga solglasögon för små flickor

Fashionabla solglasögon för små flickor är den perfekta accessoaren för att lägga till en touch av stil och skydd till ditt barns garderob.

Så att dina barn kan njuta av utomhuslivet på ett säkert sätt, utan risk för solskador. Solglasögonens design är både modern och rolig, med en mängd olika ljusa färger och lekfulla mönster som kommer att tilltala alla små flickor.

Solglasögon för små flickor

Solglasögon är en viktig modeaccessoar för småbarn, eftersom deras ögon är ömtåliga. Dessa solglasögon skyddar dina barns ögon från solens UV-strålar.

Fashionabla solglasögon för små flickor är den perfekta accessoaren för soliga dagar. Med sin eleganta design och UV-skydd erbjuder dessa glasögon elegant stil och viktig funktionalitet för att skydda ögonen från solens skadliga strålar.

Solglasögon i metall

Bågen på dessa flicksolglasögon solglasögon är tillverkad av metall, vilket är anledningen till att de är starka och hållbara. Dessutom är de bedårande och av god kvalitet.

Solglasögonen är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och stöttåliga, vilket gör dem perfekta för aktiva barn.

Linserna är också reptåliga, vilket garanterar klar och skarp syn under lång tid.