Moderiktiga vinterhandskar i olika färger för flickor mellan 2 och 5 år på ett bord med ett grönt blad och en liten stol
Vinterhandskar för flickor mellan 2 och 5 år
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Vinterhandskar för flickor mellan 2 och 5 år

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter fina handskar till din lilla flicka är dessa vinterhandskar för flickor mellan 2 och 5 år något för dig. De mäter 13,5×6,5 cm och passar flickor mellan 2 och 5 år. De är stretchiga och riktigt varma. De passar perfekt för vintersäsongen.
Matériau

Acrylique, nylon

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vinterhandskar för flickor mellan 2 och 5 år

Vinterhandskar för flickor i åldrarna 2 till 5 är det perfekta valet för att hålla ditt barns små händer varma och skyddade under de kalla månaderna. Handskarna är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell isolering mot kyla, samtidigt som de är mjuka och bekväma att bära.

Handskarna är specialdesignade för att passa unga flickors känsliga händer och har en åtsittande passform som ger stor rörelsefrihet.

Handske för flickor

Den här flickhandsken har ett attraktivt kaninmönster. Ditt lilla barn kommer att kunna fortsätta att njuta av sina vintersporter och känna sig varm utan att vara besvärlig.

De här handskarna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och bekväma så att ditt barn kan leka och ha roligt utan att hindras av stela eller obekväma handskar.

Den snygga och söta designen är speciellt utformad för att tilltala unga flickor.

Varm handske för flickor

Den här handsken är tillverkad av högkvalitativt material som skyddar din dotters händer från kyla. Den är bekväm i alla vinterförhållanden och tillräckligt stretchig för att passa alla storlekar.

Handskarna finns i en mängd ljusa, glada färger som ger alla vinteroutfits en touch av skoj. Handskarna har också roliga mönster som stjärnor, hjärtan eller blommor, vilket ger en touch av nyckfullhet till din lilla flickas garderob.

Dessa handskar finns i en mängd olika ljusa och glada färger som ger en touch av kul till alla vinteroutfits

Vinterhandskarna är utformade för att ge optimalt skydd mot kyla och vind.