Trendig vinterbalaklava för flickor mellan 2 och 6 år
Vinterbalaklava för flickor mellan 2 och 6 år
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Vinterbalaklava för flickor mellan 2 och 6 år

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Att bära en söt mössa under kalla vinterdagar är ett roligt sätt att få dina barn att se coola och snygga ut på samma gång. Det är därför vi har tagit fram denna vinterbalaklava för flickor mellan 2 och 6 år. Den finns i en mängd ljusa, roliga färger för att passa alla smaker och stilar. Lätt att sätta på och ta av.
Matériau

Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vinterbalaklava för flickor mellan 2 och 6 år

Vinterbalaklavan för flickor mellan 2 och 6 år är det perfekta valet för att hålla din lilla prinsessa varm och mysig under de kalla månaderna. Denna balaklava är tillverkad av högkvalitativa material och ger ultimat skydd mot den bittra kylan. Den här balaklavan har en bedårande och lekfull design som ger stil åt alla ditt barns kläder.

Med sina klara färger och söta mönster kommer den säkert att bli din lilla flickas favorit.

Hatt för flickor

Den här huvtröjan för flickor andas och har en huvudomkrets på 48-52 cm. Dessutom är den mycket elastisk och motståndskraftig tack vare det högkvalitativa akrylmaterialet.

Designad med högkvalitativa material, denna balaclava är mjuk, varm och bekväm för daglig användning under vintermånaderna.

Den här balaklavan är tillverkad av mjuk, tjock fleece och erbjuder utmärkt värmeisolering för att hålla ditt barns huvud och öron varma.

Dubbel pompomhatt för flickor

Den här mössan kommer att göra din lilla flicka ännu sötare. Din lilla flicka kommer säkert att älska den dubbla pompongen som sitter fast på toppen. Denna accessoar är perfekt särskilt på vintern.

Fleece andas också, vilket gör att luften kan cirkulera och förhindrar överdriven svettning. Denna balaklava har en söt och snygg design, med kattöron på toppen och fuskpälskant runt ansiktet för en bedårande look.