Komplett rosa cykelutrustning för flickor
Cykelutrustning för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Cykelutrustning för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För att hålla din dotter säker när hon cyklar, åker rullskridskor eller skateboard bör du investera i detta set med cykelutrustning för flickor. Setet består av 7 delar och innehåller en hjälm, ett par handskar, 2 knäskydd och 2 armbågsskydd.
Matériau

mousse + feuille de plastique

Poids

100g

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Cykelutrustning för flickor

Hjälmen är juvelen i detta set. Denna fullt justerbara hjälm passar ditt barns huvud perfekt tack vare de justerbara remmarna runt hakan. Den har också ett ventilationssystem som håller huvudet svalt även när det är varmt.

Dina barn kommer att älska färgerna och den omsorgsfulla designen på setet samtidigt som de är skyddade på sina utomhusäventyr.

Alla dessa delar är tillverkade av högkvalitativa material för att ge optimal motståndskraft mot stötar och oväntade slag under ett fall.

För sport med fullständig sinnesfrid

Den här skyddsutrustningen för flickor är utformad för att minska risken för skador orsakade av oavsiktliga fall. Genom att bära dem kommer ditt barn att kunna cykla eller delta i andra aktiviteter som rullskridskor och sparkcyklar helt säkert.

Detta set består av allt som din lilla dam behöver för att känna sig säker och bekväm, en hjälm, matchande knäskydd, armbågsskydd och handledsskydd. Hjälmen är tillverkad med ett slagtåligt ytterskal och mjukt innerfoder för en bekväm passform. Det justerbara hakbandet ger en åtsittande passform medan ventilationsöppningarna på ovansidan ger optimal ventilation.

Komplett rosa cykelutrustning för flickor

Ett färgglatt säkerhetspaket

Knä- och armbågsskydden är också utformade med säkerhet i åtanke och har starka yttre skal som skyddar mot stötar och fall. Justerbara elastiska remmar ser till att de sitter säkert på plats under hela cykelturen.

Handskarna har också alla funktioner som behövs för att säkerställa maximalt handledsskydd. De är tillverkade med mjuka handflator som ger ett bättre grepp om styret, samt extra stoppning i viktiga områden som handflata och tumme. Den här utrustningen ger inte bara optimalt skydd utan också stil tack vare den feminina designen med ljusa mönster och färger.