Harry Potter halsduk med fransar för flickor. Bra kvalitet, med flera olika färger.
Harry Potter-halsduk med fransar för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Harry Potter-halsduk med fransar för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vill du att din dotter ska vara den coolaste tjejen i skolan? Då behöver hon Harry Potter-halsduken med fransar! Den supersöta och mysiga halsduken är tillverkad av bomull och finns i färgerna Griffindor, Slytherin, Slytherin och Hufflepuff. Den har perfekt längd för små flickor och emblemet är fastsytt på halsduken. Den perfekta accessoaren för alla Harry Potter-fans.
Matériau

COTON

Longueur des écharpes

20cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Harry Potter-halsduk med fransar för flickor

Den perfekta gåvan

Letar du efter en gosig och trendig halsduk för att hålla dig varm denna vinter? Då behöver du inte leta längre än Harry Potter-halsduk med fransar för flickor! Denna söta och bekväma halsduk är perfekt för alla tjejer som älskar Harry Potter. Den är tillverkad av mjuk och bekväm bomull och finns i färgerna för alla Hogwarts-hus.

Perfekt storlek för små flickor

Halsduken mäter 175 cm lång, vilket gör den till den perfekta storleken för att hålla dig varm utan att vara för klumpig. Och det bästa av allt? Hogwarts husemblem är sytt på halsduken, så alla vet vilket hus du tillhör! Oavsett om du är ett inbitet fan av Harry Potter eller om du bara letar efter en elegant och praktisk halsduk, är Harry Potter-halsduken med frange perfekt för dig.