Trendig gul vinterbalaklava för flickor
Vinterbalaklava med pomponghätta för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Vinterbalaklava med pomponghätta för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Barn behöver en mössa på huvudet för att hålla sig varma, så vi ger dig denna vinterbalaklava med pom-pom för flickor, perfekt för små barn från 2 år och uppåt. Den är tillverkad av akrylmaterial som är säkert för ditt lilla barn.
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vinterbalaklava med pomponghätta för flickor

Den tofsförsedda vinterbalaklavan för flickor är ett måste för att kunna tackla kyliga temperaturer med stil och komfort. Denna balaklava är speciellt utformad för små flickor och kombinerar praktiska och estetiska egenskaper för att ge dem optimalt skydd mot kyla samtidigt som den ger en touch av charm till deras vinterkläder.

Den här balaklavan är tillverkad av högkvalitativa material och ger långvarig värme och väderbeständighet. Den mjuka, tjockstickade utsidan ger effektiv värmeisolering, medan det ultramjuka fleecefodret ger den ultimata känslan av komfort mot barnens känsliga hud.

Stickad balaklava för flickor

Den här balaklavan för flickor har en söt pompom på toppen. Den är slitstark och mjuk nog för din lilla prinsessa. Den ger också komfort och värme.

Flickans balaklava med pompom är en praktisk och bekväm modeaccessoar som kommer att hålla ditt barn varmt under kalla vinterdagar.

Den här balaklavan är designad med ett mjukt och varmt fleecefoder som ger optimalt skydd mot vind och kyla.

Balaklava för flickor

Den här balaklavan för liten flicka kan ge din lilla flicka en känsla av trygghet samtidigt som den skyddar hennes ömtåliga hud från vind, snö och regn.

Designen på denna balaklava är inspirerad av traditionella pom pom-kepsar, vilket gör den inte bara funktionell utan också mycket modern.

Pompongen i fuskpäls ger en touch av stil och sofistikering till helheten, medan mössans form effektivt skyddar ditt barns öron och huvud.