Mysig handske för tjejer, finns i flera färger. Bra kvalitet och mycket bekväm
Mysig handske för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Mysig handske för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi är stolta över att presentera vår mysiga handske för tjejer! Den är utformad för att hålla händerna varma utan att vara klumpig. Den finns i en mängd olika färger så det är lätt för dig att hitta den perfekta handsken för din dotter.
Matériau

Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mysig handske för flickor

<Kort sagt, myshandsken för flickor är en praktisk och snygg accessoar som skyddar mot kyla samtidigt som den ger optimal komfort.

Med sina många olika färger och mönster kommer den säkert att glädja din lilla flicka och bli en viktig accessoar. Hon kommer att vara den sötaste på lekplatsen.

Handske för flickor

Den härhandsken är också det bästa alternativet för flickor med känslig hud. Den återfuktar deras händer samtidigt som den ger dem den värme och det skydd de behöver.

Den mysiga handsken för tjejer är ett måste för kalla och blåsiga dagar.

Den här handsken är designad med högkvalitativa material och erbjuder oöverträffad värme och komfort för din lilla prinsessa.

4254-e8654e.jpeg
4254-98e27e.jpeg

Handske med rep

Den här handsken har ett snöre som kan fästas runt halsen för att göra den lättare att bära. Detta kan förhindra att du tappar bort den när du inte har den på dig.

Tillverkad av mjukt, plyschigt tyg, den omsluter försiktigt ditt barns hand för att ge en mjuk, bekväm känsla.

Designen på denna myshandske för flickor är både snygg och praktisk.