Snygg svart vinterbalaklava för flickor
Snygg vinterbalaklava för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Snygg vinterbalaklava för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den snygga vinterbalaklavan för flickor är den nya måste-ha vinteraccessoaren för alla små äventyrare som älskar att leka ute i snön. Denna balaclava håller ditt barn varmt under de kallaste vinterdagarna, samtidigt som den ger henne en unik stil.
Matière

Coton, acrylique

Âge du bébé

10 à 24 mois

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Snygg vinterbalaklava för flickor

Den här balaklavan är tillverkad av förstklassiga material och är mjuk vid beröring och bekväm att bära. Justerbar och ett verkligt mångsidigt tillbehör, eftersom den skyddar huvudet och nacken på samma gång. Den kommer att se ut som en ninja, som utan tvekan smyger in i ditt sovrum på natten för att sno din nattduksbok

Justerbar balaclava

Den snygga vinterbalaklavan för flickor har en snygg design med en form som kramar ditt barns huvud perfekt, vilket hjälper till att maximera skyddet mot kyla. Den kan justeras för att passa ansiktets konturer perfekt tack vare ett elastiskt snöre som fästs runt ansiktet.

Snygg svart vinterbalaklava för flickor

Multifunktionell balaclava

Den unika designen på denna vinterbalaklava skiljer den från resten: den täcker hela huvudet, såväl som nacken. Det mjuka, klifria materialet är mycket behagligt och varmt. Det är ett 2-i-1-tillbehör, eftersom du inte behöver klä upp din outfit med mer än ett föremål – den här balaklavan är allt du behöver för att ta dig utomhus.