Balaklava för flickor, mycket moderiktig när den bärs av en liten flicka
Bonnet för flickor mellan 2 och 5 år
397,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Bonnet för flickor mellan 2 och 5 år

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det finns inget skönare än att krypa upp under denna stickade balaklava för flickor. Den är också praktisk, eftersom det stickade tyget håller värmen i timmar. Det är den perfekta mössan för din lilla flicka.
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Bonnet för flickor mellan 2 och 5 år

En balaklava för flickor mellan 2 och 5 år är en praktisk, bekväm och slitstark accessoar som skyddar din lilla flicka mot kyla och dåligt väder samtidigt som den ger en touch av färg och stil till hennes outfit. Din lilla pirat kommer att vara den sötaste på dagis eller i skolan.

Mössa med halsduk

Den här mössan är perfekt för att skydda ditt barns huvud från kyla och vind. Den kommer att hålla henne varm och söt hela vintern. Den passar till alla kläder.

Huvan för flickor mellan 2 och 5 år är en viktig accessoar för att skydda din lilla prinsessa från kyla och dåligt väder. Den här balaklavan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, bekväm och slitstark.

Hatt för flickor

Den här beanie har vanligtvis ett brätte för att skydda din lilla flickas ansikte, öron och hals. Den är tillverkad av bomull och akryl, vilket gör den mycket absorberande och slitstark.

Den är tillverkad av en blandning av ull och polyester, vilket gör den varm och slitstark. Denna balaklava är speciellt utformad för flickor i åldern 2 till 5 år och finns i en mängd ljusa, roliga färger för att passa alla smaker och personligheter.