Balaklava med dubbel pompom för moderiktiga tjejer
Balaklava med dubbel pompom för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Balaklava med dubbel pompom för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om din dotter behöver lite värme under vintermånaderna kan du överväga att köpa denna bedårande balaklava för flickor med dubbla pompoms. Den är särskilt användbar under vintermånaderna. Denna balaklava är också mycket funktionell och ger skydd mot kyla och vind. Den täcker huvud, öron och nacke och ger optimal värme och skydd mot väder och vind.
Material

Bomull

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Balaklava med dubbel pompom för flickor

Girl’s balaklava med dubbla pomponger är både en fin och funktionell accessoar, perfekt för att hålla din lilla prinsessa varm under vintermånaderna. Balaklavan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, bekväm och slitstark. Balaklavan har en bedårande design och pryds av två pom poms i fuskpäls som ger en lekfull touch.

Pompomerna är fint fästa i ändarna av dragsnörena, vilket skapar en snygg och rolig look. Balaclavan med dubbla pompoms är också mycket praktisk. Den är utformad för att passa perfekt runt ditt barns huvud och ger optimalt skydd mot kyla och vind.

 

Balaklava för flickor

Den här huvan finns i flera färger så att du kan välja den som passar din dotter bäst. Den är också perfekt som födelsedagspresent.

Den dubbla pompom-balaklavan för flickor är en bedårande och praktisk modeaccessoar som kommer att hålla din lilla prinsessa varm under vintermånaderna.

Den här balaklavan är tillverkad av högkvalitativa material, såsom mjuk och varm ull, som är mjuka att ta på och bekväma att bära.

Balaklava med dubbel pompom för moderiktiga tjejer

Varm balaclava för flickor

Den här huvan har en omkrets på 40-52 cm och är lämplig för flickor i åldrarna 2 till 7 år. Den är tillverkad av högkvalitativt akrylmaterial. Det är därför den är mjuk och bekväm att bära.

Balaklavan är designad med två mjuka och fluffiga pompoms i syntetpäls som ger en touch av stil och charm till ensemblen.

Pompongerna är säkert fästa i vardera ände av balaklavan, vilket skapar en rolig och lekfull look som alla små flickor kommer att älska.