Söt, modern rosa ryggsäck i koreansk stil för flickor med en blå nyckelring
Söt ryggsäck i koreansk stil för flickor
681,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Söt ryggsäck i koreansk stil för flickor

681,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det är skolstart igen, vilket innebär att du måste köpa en ny ryggsäck till ditt barn. Vi föreslår denna söta ryggsäck i koreansk stil för flickor. Den finns i två färger: svart och rosa.
Matériau

Nylon

Poids

0.75kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Söt ryggsäck i koreansk stil för flickor

Med sin snygga design och praktiska funktionalitet är den här ryggsäcken ett perfekt val för alla unga tjejer som letar efter en modeaccessoar som är både trendig och praktisk.

Den söta ryggsäcken i koreansk stil för tjejer är den perfekta följeslagaren för alla unga tjejer som letar efter en accessoar som är både praktisk och trendig. Med sin bedårande design och en touch av koreansk charm är den här ryggsäcken en riktig favorit.

En perfekt gåva

Den här fina ryggsäcken är en perfekt present till flickor, oavsett om det är till födelsedag, jul eller nyår. Den innehåller flera fack.

Den söta ryggsäcken i koreansk stil för tjejer är ett måste för alla unga tjejer som vill lägga till en touch av charm och sofistikering till sin outfit.

Den här ryggsäcken är designad med högkvalitativa material som erbjuder exceptionell hållbarhet och slitstyrka.

Ryggsäck för flickor

Den här ryggsäcken är perfekt för att bära din dotters böcker och snacks när hon går till skolan. Den är vattentät tack vare konstruktionsmaterialet nylon.

Designen på denna ryggsäck är inspirerad av koreansk stil, som kännetecknas av ljusa färger, blommönster och eleganta former.

Ryggsäcken har ett stort huvudfack som erbjuder tillräckligt med utrymme för att förvara alla dina personliga tillhörigheter, såsom mobiltelefon, plånbok, nycklar och skönhetsprodukter.