Uppkopplad sportklocka med pekskärm för tjejer i en rad moderiktiga färger
Uppkopplad sportklocka med pekskärm för tjejer
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Uppkopplad sportklocka med pekskärm för tjejer

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck vår otroliga uppkopplade sportklocka med pekskärm för tjejer som är den perfekta följeslagaren för alla aktiva tjejer. Med sin moderna, eleganta design är denna uppkopplade sportklocka ett utmärkt val för unga kvinnor som letar efter en modern, högpresterande accessoar.
ROM

<128 MB

Fonctionnalité

* Elle peut surveiller les pas, les calories, la fréquence cardiaque(elle est équipé d'un capteur de fréquence cardiaque optique au poignet), pression artérielle, la distance, la qualité du sommeil, *Elle peut enregistrer toutes vos données sportives. * Bluetooth, Alarme, rappel des appels, moniteur du sommeil

RAM

<128 MB

Capacité de Batterie

<120mAh

Mode d'emploie

* Montre connectée D13 116 PLUS pour Android et IOS
* Télécharger et utiliser l'application: FitPro
* Pour charger votre montre, vous n'avez pas besoin d'un câble USB. Son connecteur est mis directement dans la montre, vous le verrez en enlevant la sangle supérieure.
* Pour accéder aux réglages de la montre, téléchargez son application dans votre portable.
* Pour plus de détails, vérifiez les instructions envoyées avec la montre.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Uppkopplad sportklocka med pekskärm för tjejer

Den är utformad för att spåra fysisk aktivitet och ge exakt information om ditt barns hälsa, med en högupplöst pekskärm som visar exakta och detaljerade prestandadata, inklusive tillryggalagd sträcka, hastighet och kaloriförbränning.

Klockan är också kompatibel med mobilappar, vilket gör det enkelt att spåra din dotters framsteg, plus att den har ett batteri med lång livslängd, vilket gör den idealisk för simning och sport.

Elegant och bekväm!

Den här uppkopplade sportklockan för tjejer har en intuitiv, modern pekskärm som gör att du kan spåra fysisk aktivitet och dina prestationer.

Den är kompatibel med de flesta mobila enheter och kan synkroniseras med den dedikerade mobilappen, och är utformad för att följa med dig i alla dina sportaktiviteter, oavsett om du springer, cyklar eller simmar.

Med sin eleganta design och varierande färger kommer den att passa perfekt in i din stil.

Uppkopplad sportklocka med pekskärm för tjejer i en rad moderiktiga färger
0-a1dcfb.jpeg

Det perfekta komplementet för flickor!

Vår uppkopplade sportklocka med pekskärm för tjejer är den perfekta följeslagaren för alla sportaktiviteter.

Den har en snygg, flickaktig design och är utformad för att vara praktisk och bekväm, dess pekskärm ger en intuitiv och trevlig användarupplevelse, klockan är kompatibel med de flesta smartphones och surfplattor och låter dig ta emot meddelanden, styra musik och spåra fysisk aktivitet.

Med sitt långvariga batteri och lättanvända gränssnitt är denna klocka det perfekta tillskottet för tjejer som vill hålla sig i form och uppkopplade.