Tinkerbell-örhängen för flickor
Tingeling örhängen för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tingeling örhängen för flickor

284,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa Tinkerbell-örhängen för tjejer är tillverkade av silver och är designade för att klara tidens tand. Fina älvvingar pryder varje örhänge, tillsammans med gnistrande stenar som ger ännu mer glitter och stil. Kombinationen av konstgjort silver och gula diamanter ger en praktfull effekt som lyser upp dina ögon som genom ett trollslag.
Färg

Silver

Matière

Argent Sterling

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tingeling örhängen för flickor

Tinkerbell-örhängen för flickor är en magisk och förtrollande accessoar som kommer att få din lilla prinsessas ögon att gnistra. Dessa örhängen fångar fantasin med sin fina, sagolika design.

Den största charmen med dessa örhängen ligger i deras Tinkerbell-hänge. Hänget är fint utmejslat och föreställer älvans graciösa silhuett, med sina fina vingar och glittrande klänning.

En unik skapelse

Tinkerbell-örhängen för flickor är en unik skapelse inspirerad av Peter Pans magiska sagovärld. Denna eleganta accessoar är utformad för att förbättra dina outfits med en touch av nyckfullhet och förundran.

Örhängena är tillverkade av en fint bearbetad metallegering och prydda med små, glänsande syntetiska diamanter som fångar blicken och reflekterar ljuset likt blinkande stjärnor på natthimlen.

8625-aa570e.jpeg
8625-f4927e.jpeg

En juvel som inte faller av

Detaljen i vingarna och den skulpturala precisionen i älvans ansikte och kropp ger lockarna ett elegant och fridfullt utseende. De kristallina stenarna ger en extra gnistrande effekt till smyckenas övergripande utseende.

Det säkra låset ser till att smyckena sitter stadigt på plats under hela dagen utan att falla av eller glida. Att ge bort detta sagoset är säkert ett utmärkt presentval, perfekt för din lilla flicka som är ett fan av Peter Pans saga.