Örhängen med prinsessan Jasmine mot en vit bakgrund
Prinsessan Jasmine örhängen för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Prinsessan Jasmine örhängen för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa Jasmine-örhängen för flickor kommer att förgylla öronen på alla prinsessor med sin klara färg och eleganta design. De är tillverkade av material av högsta kvalitet och har en oklanderlig finish, vilket gör dem slitstarka och tåliga. De stängs enkelt med ett robust haklås för bekväm användning hela dagen utan risk för förlust eller irritation.
Matière

Acier inoxydable

Färg

Svart

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessan Jasmine örhängen för flickor

Jasmins prinsessörhängen för flickor är en förtrollande modeaccessoar som ger en touch av magi och elegans till alla outfits. Örhängena fångar unga flickors fantasi och får dem att känna sig som riktiga prinsessor.

De ljusa, livfulla färgerna på stenarna påminner om de rika nyanserna i Agrabah-palatset, medan guldfinishen ger en kunglig ton till ensemblen.

För små prinsessor

Princessörhängena Jasmine är den perfekta accessoaren för att komplettera din lilla flickas outfit när hon är ute och leker prinsessa. Med sin vackra form, skimrande färger och perfekt utformade detaljer är örhängena en sann hyllning till prinsessan Jasmines magiska värld.

De fina, intrikata mönstren ger örhängena karaktär och framhäver deras unika och distinkta skönhet.

8323-39fa5b.jpeg

Allergivänliga smycken

Örhängena är tillverkade av mycket motståndskraftiga, allergivänliga material som garanterar total säkerhet för barns känsliga öron. Skaftet i rostfritt stål garanterar också perfekt passform under hela dagen, utan risk för att örhängena lossnar eller lossnar av misstag.

Dessa underbara örhängen är perfekta för små flickor mellan 3-12 år som vill drömma sig bort till Disneyprinsessornas sagovärld.