Brunt flätat armband föreställande Törnrosa
Brunt flätat armband Disney Aurora Törnrosa
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Brunt flätat armband Disney Aurora Törnrosa

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det bruna flätade Disney Sleeping Beauty-armbandet är ett exceptionellt smycke. Den unika designen har en rad förtrollande berlocker, som porträttet av den vackra prinsessan Aurora när hon sover. Armbandet är tillverkat med utsökt känsla för detaljer och överlägsen kvalitet. Det är justerbart och mycket lätt.
Färg

Brun

Matière

Alliage, cuir artificiel, verre

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Brunt flätat armband Disney Aurora Törnrosa

Armbandet är tillverkat av brun sladd, omsorgsfullt flätad för att skapa en raffinerad, långvarig struktur. Valet av brunt ger smycket en touch av värme och sofistikering, medan flätningen ger en intressant visuell dimension och en handgjord look.

Den är justerbar och passar alla handleder. Det är trevligt att bära varje dag, och är dessutom mycket lätt.

Den symboliska rosen

Det här utsökta armbandet är fint tillverkat, vilket ger det en strålande charm som säkert kommer att fånga allas blickar.

En av armbandets utmärkande egenskaper är dess hänge som visar den sovande prinsessan Aurora och rosen. Den ikoniska rosen har en djupgående betydelse i sagan och symboliserar både skör skönhet och den sanna kärlekens frigörande kraft.

 

Brunt flätat armband föreställande Törnrosa

Ett smycke i original

Det fängslande hänget är utsmyckat med en palett av skimrande färger, tillverkade av fint applicerad emalj. Dess silverglans framhäver dess elegans och skapar en slående kontrast till resten av smycket.

Tillkommande element ger detta underbara armband en ännu mer magisk touch. Dessa inkluderar ordet “Love” och oändlighetstecknet. Varje berlock är vackert detaljerad för att ge armbandet originalitet.