Örhängen med prinsessan Vannelope på vit bakgrund
Vannelope örhängen för flickor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Vannelope örhängen för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vannelope örhängen för tjejer är designade med största omsorg och ger en lekfull och rolig touch till alla outfits. Örhängena är tillverkade av högkvalitativa material och är lätta och bekväma att bära hela dagen, med ett säkert lås som förhindrar att de lossnar.
Matière

Acier inoxydable

Färg

Brun, Svart

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vannelope örhängen för flickor

Vannelope örhängen för flickor är en bedårande och trendig accessoar som kommer att ge en touch av charm till alla outfits. Dessa örhängen är speciellt designade för små flickor som gillar att känna sig vackra och eleganta.

De är också lätta och bekväma att bära, så små flickor kan bära dem hela dagen utan obehag.

Ett par vackra örhängen

Vannelope örhängen är det perfekta valet för flickor som gillar att lägga till en touch av skönhet till sin look. Dessa eleganta och iögonfallande örhängen är noggrant utformade för att ge din lilla prinsessa en unik modeaccessoar.

De är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en födelsedagsfest, ett bröllop eller bara vardagliga utflykter. Färgerna som används är mjuka och kommer att framhäva ditt barns hårfärg.

Örhängen med prinsessan Vannelope på vit bakgrund
8323-39fa5b.jpeg

Ett lättviktspar

De här örhängena har en lätt och bekväm design som inte tynger ner barns ömtåliga öron. Fjärilsspännena säkerställer också en säker och bekväm passform under hela dagen, även när de springer runt eller spelar spel.

Oavsett om de vill matcha sina kläder eller bara lägga till en rolig touch, älskar små flickor Vannelope-örhängen. De är den perfekta presenten till födelsedagar, jul eller något annat speciellt tillfälle.