Svartvitt hundörhänge som bärs av en kvinna
Hundörhängen för flickor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Hundörhängen för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Våra hundörhängen för tjejer är den perfekta accessoaren för barn som älskar djur och mode. De är tillverkade av högkvalitativa, slitstarka material för att säkerställa en lång livslängd. Varje par är noggrant utformat med hänsyn till varje detalj för att säkerställa deras skönhet och kvalitet.
Matière

Métal, Plastique

Färg

Rose, Svart, Vit

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hundörhängen för flickor

Hundörhängena är bedårande och lekfulla accessoarer som ger en touch av charm till alla outfits.

Den oklanderliga finishen ger örhängena en elegant och raffinerad look. Örhängenas hundform är särskilt tilltalande för unga tjejer som har en affinitet för djur.

Hundörhängen

Hundörhängen för flickor är perfekta för alla små flickor med ett passionerat intresse för djur, särskilt hundar. De har designats med noggrann omsorg för att troget återge silhuetten av en hund, med särskild uppmärksamhet på detaljer som ögon och nos.

De är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och styrka. Spännena är också starka för att säkerställa en säker och bekväm passform hela dagen lång.

Svartvitt hundörhänge som bärs av en kvinna

Ett lättviktspar

De här örhängena har en mjuk, färgglad finish. De är lätta och bekväma att bära hela dagen utan att orsaka minsta irritation eller smärta i öronen, tack vare den mjuka konturen av hundens former.

De mjuka färgerna som används vid tillverkningen erbjuder också ett brett utbud av möjliga klädalternativ. Detta smycke kommer garanterat att få alla unga djurälskande tjejer att le!