Örhängen med haj för flickor
Örhängen med haj för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Örhängen med haj för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Våra hajörhängen för tjejer är unika och trendiga, så de kommer garanterat att bli en hit hos barnen. Örhängena är tillverkade av högkvalitativa material och har en högpolerad finish som kommer att lysa vackert i ljuset. Hajformen ger ett extra visuellt intresse och passar perfekt till alla outfits.
Matière

Métal, Plastique

Färg

Grå, Svart

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Örhängen med haj för flickor

Hajörhängen för tjejer är en djärv och rolig accessoar som ger en unik touch av stil till alla outfits. Dessa fängslande örhängen är noggrant utformade för att se ut som små hajar, vilket gör dem perfekta för unga tjejer som gillar att sticka ut.

De omsorgsfulla detaljerna på varje haj är imponerande, med fint skulpterade fenor och vassa tänder som ger en realistisk touch till dessa kostymsmycken.

En marin värld

Hajörhängen för tjejer är en rolig och originell accessoar som kommer att tilltala små tjejer med en passion för marina djur. Örhängena är tillverkade av kvalitetsmaterial och är eleganta och hållbara.

Hajens form är perfekt återgiven med stor känsla för detaljer: ryggfenan, den öppna munnen som visar de vassa tänderna, de vidöppna ögonen… Allt finns där för att påminna om de stora vattenlevande rovdjurens fascinerande värld.

Örhängen med haj för flickor

Bärbara örhängen

Med sin unika design kommer dessa örhängen garanterat att vända huvuden och visa upp sin bärares personlighet.

De är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa att de är hållbara men ändå lätta för öronen. Hajarna har beskrivits noggrant med fina, noggranna detaljer och kreativa skuggningar som ger smyckena en subtil men ändå prålig touch.