Sött halsband med Lilla sjöjungfruns månhänge mot vit bakgrund
Sött halsband med månhängen från Lilla Sjöjungfrun Ariel
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Sött halsband med månhängen från Lilla Sjöjungfrun Ariel

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Med sin omsorgsfulla design och sina detaljer är detta söta halsband med månhänge från Lilla sjöjungfrun det perfekta valet för små flickor som älskar fantasy. Det briljant designade månhänget åtföljs av en magnifik bild som föreställer den lilla sjöjungfrun i all sin förtrollande skönhet. Den unika designen fångar blicken direkt och lämnar ett bestående intryck hos alla beundrare.
Matière

Alliage, verre

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sött halsband med månhängen från Lilla Sjöjungfrun Ariel

Halsbandet är tillverkat av högkvalitativ zinklegering, vilket gör det starkt och hållbart. Det är också mycket elegant, med en fin, delikat kedja som ger en touch av sofistikering till ensemblen.

Kedjans längd är ganska lång, vilket gör att den passar alla halsstorlekar. Dessutom är halsbandet hypoallergeniskt, vilket gör det säkert för personer med känslig hud.

Ett sött halsband

Det söta halsbandet med månhänge från Lilla sjöjungfrun är ett smycke som för tankarna till havets skönhet och nattens mysterier. Denna underbara accessoar är perfekt för älskare av sagor och de fantastiska varelser som lever i den marina världen.

Det passar perfekt till alla klädstilar: detta magnifika smycke kommer enkelt att anpassas till alla tillfällen.

8009-e9ea73.jpeg
Sött halsband med Lilla sjöjungfruns månhänge mot vit bakgrund

Inspirerad av Den lilla sjöjungfrun

Detta förtjusande halsband är inspirerat av fantasivärlden i Den lilla sjöjungfrun, en av Disneys mest älskade sagor.

Hänget föreställer månen och toppas av en liten figur som föreställer Ariel, sagans huvudperson. Den omsorgsfullt detaljerade designen kommer att få fans av den legendariska filmen att tindra. Det kommer att passa både barn och vuxna som vill lägga till en subtil men ändå framstående touch till sin vardagliga outfit.